logotype

Reparaties


Wij houden ons bezig met het repareren van schoenen. nieuwe zolen, gestikt of gelijmd, leer of rubber, met of zonder profiel. Hakken hard of zacht, verhogen of verlagen van hakken. Hele nieuwe naald hakken. Oprekken van schoenen of een extra zooltje in de binnenkant als ze te ruim zijn. Nieuwe ritssluitingen in (paardrijd) laarzen en ander stikwerk klittenband riempjes bandjes etc etc

Maar ook complete revisie van Dubarry laarzen, Dubarry laarzen maken wij met de originele dubarry loopzolen ,paardrijlaarzen en natuurlijk de duurdere heren en dames schoenen. Wij hebben een uitstekende selectie van materialen gemaakt en gebruiken Joh Rendenbach leder en Vibram of Continental rubber. Ook beschikken wij over een uitstekend machine park en hebben wij in beide filialen een Pedersen Rapid aflapper staan. Deze machine zorgt ervoor dat uw goodyear schoenen weer perfect genaaid worden, in combinatie met originele materialen voor o.a Crocket en Jones, van Bommel, van Lier, Avang, Greve, Alan Edmonts,Santoni´s levert dit hele mooie werkstukken op.

Beschermzolen in vele kleuren, ja ook rood ook voor uw kostbare

Lou Boutin schoenen of laarzen.

Schoenen Reinigen 

Het reinigen van schoenen, sneakers gebeurd bij ons met de nieuwste hitech machines, en de beste reinigings vloeistoffen. Beide fillialen beschiiken over een scarpavapor schoenreinigings machine. zodat u uw kostbare sneakers lange tijd in topconditie kunt houden. Kijk bij een dichts bijzijnde dealer op www.schoenenreinigen.nl

Golfschoenen 

Wij repareren golfschoenen. en kunnen tevens uw schoenen ombouwen tot golfschoenen. 

 

Tassen

Stikwerk aan business of mode tassen, tasslotengespen etc.

 

Schaatsen slijpen

Bij ons kunt u ook terecht voor het slijpen van uw kostbare schaatsen zowel kunst schaatsen noren en ijshockey schaatsen met hard plastic en leren schoen kunt u bij ons professioneellaten slijpen.

Wij slijpen op een Ice Liner slijpmachine en slijpen de perfecte ronding in uw noren.

Tip!!!! breng uw schaatsen na het schaats seizoen dan vindt u ze als u ze nodig heeft weer scherp. Na het schaats seizoen slijpen wij uw schaatsen tegen een gereduceerd tarief. wachttijd is dan wel 1 tot 2 dagen.